Eric Clapton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit.

Phone: +1(123)456 78 90
Email: name@mail.com

Me in socials:

Rooms
0%
Dining
0%
Events
0%

Our Guests say

Nagyon jó az elhelyezkedése, nyugodt a környék, közel az állatkert és a parkerdő, de ugyanakkor kb. 10 perc sétára van a belváros. Örültem az árban foglalt kávé-croissant párosnak. A szoba és a fürdőszoba tiszta volt, kényelmes volt, hogy kaptam kulcsot minden kapuhoz, ajtóhoz.

Sándor

Bár későn érkeztem, a kedves vendéglátó SMS-es útmutatással előzékenyen gondoskodott arról, hogy a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban elfoglalhassam a szállást, ráadásul a kinti hideg után valóságos áldás volt az előfűtött szoba. Köszönöm szépen a gondoskodást! Szeretnék majd még viszatérni.

Viktória

A személyzet és a tulajdonos nagyon kedvesek és szívélyesek voltak. 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek, aki Veszprémben jár, és szállást keres. A Wifi nagyon gyors, a szobák tiszták voltak. Kellemes rusztikus hangulatú kis panzió.

Tímea

Say Hello to Eric Clapton

Free kayaking lessons for our guests!

Do you fancy kayaking? How about fishing? We always have to offer something you'll enjoy.